Er DKBIKE Dansk?

Ja, så absolut. DKBIKE har til huse i Vejle - Danmarks bedste cykelterræn, uanset om du er til Landevej, Gravel eller MTB.

Vi designer og produktudvikler i Danmark.

Hvorfor skal jeg købe Carbon hjul?

Et almindeligt spørgsmål omkring carbon hjul er, hvorvidt det blot er "lir" eller om de rent faktisk gør en forskel. Det korte svar er; ja, det gør en kæmpe forskel.

Er vores hjul aerodynamiske? Et generelt svar er ja; de er mere aerodynamiske end aluminium cykelhjul. Vores DKBIKE fælge har indarbejdet den nyeste teknologi indenfor aerodynamik, som mindsker vindmodstand og tilmed er langt mere stabil og hurtigere i sidevind. En bred fælg sikrer mulighed for at montere bredere dæk uden at det påvirker aerodynamikken. En generel betragtning er at desto højere profil, jo bedre aerodynamik. Du skal dog være opmærksom på at desto højere profil jo mere vindfølsom bliver du også - specielt for sidevinde. Af samme årsag, er 50mm den suverænt mest udbredte profil i Danmark.

Nedenstående 6 punkter giver svaret på hvorfor du bør købe carbonhjul til din cykel:

1) God aerodynamik

2) God lav profil

3) Ikke stor vindfølsomhed

4) Høj profil fælg der giver et fantastisk look til din cykel

5) Bedre komfort - mere responsiv

6) Langt stivere hjul hvilket giver bedre kraftoverførsel

50mm - både i fælgbremse samt skivebremse (Disc) er vores klare Bestsellers

Hvordan er kvaliteten af DKBIKE hjulene?

Hos DKBIKE er kvaliteten for os afgørende. Vi er overbeviste om at vores kvalitet kan måle sig med alle andre Brands på markedet - bare til en meget skarp pris. Kvalitet skal ikke komme din pengepung til last. Tværtimod er det vores mission at sikre at alle kan være fantastisk kørende med et sæt høj-kvalitets carbon cykelhjul.

Vi gør bl.a. en stor dyd ud af vores DKBIKE nav som er i fantastisk kvalitet. Vi tilbyder både vores standard nav samt vores DKBIKE med keramiske lejer; noget du oftest kun finder i de helt dyre hjul på markedet, som ofte har en pris på + Kr. 12.000,-.

Udover navene, bruger vi kun de absolut bedste carbon fibre der findes på markedet; De Japanske Toray fibre. Disse fibre udmærker sig ved at have en utrolig slidstyrke.

For at vise at vi hos DKBIKE kun laver Top-kvalitets hjul, tilbyder vi således hele 900 Dages Garanti på fælgene som et tydeligt bevis på at vores carbon er af allerhøjeste kvalitet.

Hvor lang er leveringstiden?

Hos DKBIKE bestræber vi os på at holde leveringstiden nede på et absolut minimum. De fleste af vores hjulsæt laves på bestilling, hvilket betyder at normal leveringstid er mellem 4-6 uger. Alt godt er heldigvis værd at vente på.

Vores Bestsellers har vi oftest på lager - her vil leveringstiden være 1-2 hverdage - så er du hurtigt kørende.

Hvilken profil (højde på fælgen) skal jeg vælge?

Der er ikke et entydigt svar på dette spørgsmål - men her et par råd til at afgøre hvilken profil du kan gå efter.

38mm er den laveste profil vi laver til landevejs hjulsæt. Denne profil er perfekt til at sikre lav vægt, lav vindfølsomhed men stadig gode køreegenskaber og look til din cykel.

50mm er næste profil størrelse. 50mm er vores absolut Bestseller. Hvorfor? Fordi 50mm tilbyder en fornuftigt lav vægt, medium vindfølsomhed, aerodynamik og et flot look til din cykel. 50mm er at betegne som den "Gyldne mellemvej" mellem lav profil, lav vindfølsomhed og lav/medium aero-dynamik og høj profil og høj vindfølsomhed og god aero-dynamik. Således opnår du lidt af det hele med 50mm.

60mm er til dig der føler dig sikker på din cykel og ikke bliver utryg når det blæser. 60mm giver bedre aero-dynamik men gør dig også mere vindfølsom ved vindstød. Desto lettere rytter du er, desto mere vindfølsom er du også.

88mm er typisk til dig der kører triathlon og enkeltstarter; eller bare vil skille dig ud fra flokken på din landevejscykel. Stor aero-dynamik men også større vindfølsomhed.

Husk at du hos DKBIKE har mulighed for at vælge forskellige profil på forhjul vs. baghjulet. Er du f.eks. ikke helt tryg ved at køre 60mm på forhjulet, kan du vælge 50mm på forhjul og 60mm på baghjulet. Dette skal du blot skrive når du foretager din bestilling.

900 Dages garanti - Hvad dækker den?

Hos DKBIKE tilbyder vi hele 900 Dages Garanti på vores fælge - vi ved at kvaliteten er i top.

I følge beskrivelsen, yder DKBIKE 900 dages garanti (Ift. Fakturadato) på vores fælge. I denne periode, dækker garantien kvalitetsproblemer der ikke er skabt af forventeligt slid. 

Er der i garantiperioden, nedbrud/kvalitetsproblemer af produktet, skal du som kunde tage kontakt til os hos DKBIKE. Dernæst tager vi hos DKBIKE stilling til hvorvidt hjulet skal erstattes eller sendes tilbage til os for reparation. Alle garantihenvendelser skal ske via mail med billede og videodokumentation, hvorefter vi vil tage stilling til hvorvidt hjulet skal sendes tilbage til reparation eller erstattes.

Forbehold: Såfremt en eller flere af nedenstående punkter er gældende, dækker Garantien ikke:

1. Nedbruddet/beskadigelsen er forårsaget af nedslag, tab på hårde overflader etc.

2. Hjulet er blevet tilpasset eller på anden vis ændret ift. den leverede stand/originale tilstand eller på anden måde har fået ændret dets funktion, vil ikke blive accepteret som en gyldig Garantisag, hvorfor den ej heller vil blive repareret eller kan returneres som en Garantisag

3. Nedbruddet/beskadigelsen er forårsaget af Kundens uhensigtsmæssige opbevaring, vedligehold og/eller brug

4. Letbeskadigede dele og tilbehør er ikke dækket af garantien

5. Nedbrud/Beskadigelser forårsaget af Force majeure, forårsaget af brand, oversvømmelser, unormal elektricitet andre naturkatastrofer, sekundær produktbeskadigelser etc. dækkes ikke af Garantien

6. Er hjulet ikke løbende blevet vedligeholdt, f.eks. efterspænding af eger, dækker garantien ikke. Efterspænding af eger skal ske efter de første 300km efter køb. Dernæst bør efterspænding ske efter hver 2.000km

7. Sliddele såsom Lejer, kassettehus samt eger er ikke dækket af garantien

9. Er hjulene beskadigede, bortfalder enhver garanti såfremt du som kunde foretager reparation eller sender hjulene til reparation uden forudgående aftale med os hos DKBIKE

10. Styrt der forårsager skade på hjulene er ikke dækket af garantien

Hvilket materiale bruges der i DKBIKE hjulene

Hos DKBIKE er kvalitet den absolut vigtigste parameter. Vi er så sikre på at vores hjul er Top-kvalitet, hvorfor vi tilbyder 900 Dages Garanti på vores fælge. Hvordan kan vi gøre det?
Svaret er ganske simpelt:
1) Stor kontrol, sporing og kvalitetssikring igennem hele produktionsprocessen
2) Løbende optimering af materialer, herunder tilsikring af at kun det bedste materiale benyttes i vores hjul

Hvilken carbon bruges der?
Som så meget andet, findes der adskillige slags carbon fibre på markedet. Den suverænt bedste og stærkeste carbon er den Japanske Toray. Netop disse carbon fibre er hvad vi benytter
til vores DKBIKE hjul. Toray carbon fibre er de dyreste på markedet men er så meget bedre end andet på markedet at det for os har været et ganske simpelt valg: Højeste kvalitet i
vores hjul = Vi gør brug af Toray carbon fibre. Toray leverer komponenter til rumfart og flyindustrien, og er dermed vant til at levere materialer der lever op til de strengeste kvalitetsforskrifter - derfor bruger vi denne carbon

Fælgdesign - Er der mulighed for at vælge design?

Hos DKBIKE differentierer vi os bl.a. ved at give dig muligheden for at tilpasse hjulene efter dine ønsker. Dette gælder også selve fælgdesignet. Vores Fælgbremse hjul leveres
som standard med en såkaldt UD Mat overflade med en 3K Twill overflade - nedenstående billede viser hvordan den ser ud. Dette er den klart mest almindelige version, med
UD Mat fælg overflade samt UD Mat bremseflade følger tæt efter. Almindelig bremseslid ses en anelse tydeligere på UD Mat bremseflade - dog har det ingen performance mæssig indflydelse.

Du har dog mulighed for at vælge mellem andre carbon designs - du kan se mulighederne her. Ønsker du at købe et hjulsæt med et af disse designs, skal du blot
angive det i kommentar boksen i bestillingsprocessen..

Gør keramiske lejer en forskel?

Omkring 85% af vores kunder vælger hjul med keramiske lejer i navene og oplever et mærkbart mere letløbende hjul ift. deres tidligere hjul uden keramiske lejer. Så hvis du ønsker at få det maksimale ud af din cykel anbefaler vi klart keramiske lejer

Hvilken bredde fælge skal jeg vælge?

Der er ikke et entydigt svar på det spørgsmål, da flere ting spiller ind. Der har været og er stadig en klar tendens til at fælge og dæk bliver bredere og bredere. Således ses der i øjeblikket at flere ønsker at køre med 28mm dæk, hvilket stiller krav til at selve fælgen følger med. Hos DKBIKE kan du vælge 2 fælgbredder til landevejshjul: 25mm samt 27mm udvendig bredde.

Til 25mm bredde fælge anbefaler vi 23-28mm brede dæk mens til 27mm bredde fælge, vil vi anbefale 25-32mm bredde dæk.

Du skal huske at være opmærksom på hvorvidt der er plads i din cykels ramme til f.eks. 28mm bredde dæk. Er du i tvivl, anbefaler vi at du tager kontakt til producenten af cyklen eller den lokale cykelhandler for at få vished om du kan køre med den bredde dæk.