Vi ved at DKBIKE hjul er absolut Top-kvalitet. Derfor får vi løbende testet vores hjul af en uvildig tester - Feltet.dk - Nordens største cykelsite.

Vi har fået testet vores DKBIKE Gravel hjulsæt med fremragende karakter til følge: 9 ud af 10 cykler. Læs mere om testen på Feltet.dk:

https://www.feltet.dk/nyheder/test_gravel_hjulsaet_fra_dkbike/

Kommentarer fra testen:

"Selvom vi havde sat baren højt, så har gravel-hjulene fra DKBIKE til fulde levet op til forventningerne for både kvalitet, teknik, køreoplevelse og æstetik.

Bedøm hvordan producenten er lykkedes med at ramme formål og målgruppe

Jeg syntes DKBIKE rammer tæt på plet med dette hjulsæt. Endvidere med de muligheder der er for at tilpasse det i høje/bredde og med nav, så får du et super hjulsæt fra DKBIKE

Hvordan er prisen i forhold til lignende hjulsæt?

Du får meget for pengene, hvis du vælger dette hjulsæt. Det er godt materiale hele vejen igennem, og det har vist sig holdbart i testen. Nu er det kun blevet testet over knap to måneder, men jeg kan ikke se, at det ikke skulle holde samme standard ved fortsat brug. Jeg har i testen virkelig forsøgt at udfordre hjulene, og de har stået fint imod.

Beskriv hjulenes køregenskaber

Hjulene ruller utrolig let. Acceleration og retningsstabilitet er helt på linje med de bedste hjulsæt jeg har prøvet.

Konklusion

Nød du at køre på hjulsættet?

Jeg har været rigtigt glad for at køre med dette hjulsæt. De har leveret fantastisk over hele linjen. Føles lette, stive og retningsstable. De har også stået på mål for lidt ekstra testmisbrug og ikke pebet en eneste gang.

 

 

Test af DKBIKE landevejs hjulsæt til skivebremser

Feltet.dk har ligeledes haft fingrene i vores DKBIKE hjulsæt til skivebremser, hvilket der også kom en rigtig god test karakter ud af.

Testen kan læses ved Feltet.dk her:

https://www.feltet.dk/nyheder/test_carbon_hjulsaet_fra_dkbike/

Blandt kommentarerne omkring hjulsættet blev bl.a. følgende nævnt:

"DKBIKE har produceret nogle gode hjul, som virker til at kunne holde til lidt af hvert. De ruller helt fantastisk, og er utrolig stive. Det mærker man vertikalt i form af god kraftoverførsel..."

"Jeg syntes man får god værdi for pengene. Kvaliteten virker høj og de koster jo ikke meget mere end et par gode alu-hjul."

"DKBIKE virker overbevisende omkring deres produktion - og cool at med de mange valgmuligheder, uden at det går amok i farvepaletten."